Transformatie Traject

Jouw groei, jouw transformatie doorvertalen naar Marketing die weer past bij jouw nieuwe 'ik'

Nieuwe klanten voor jouw 'nieuwe' bedrijf

Ondernemen is een continu groeiproces. Je leert, ontdekt en groeit. Een reis in (persoonlijke) ontwikkeling, die steeds weer zorgt voor verandering. Een transformatie in jou én in je bedrijf.

Wanneer je al een aantal jaren lekker aan het ondernemen bent, kan je bedrijf een kant op gegroeid zijn die je niet meer optimaal past. Of jij hebt veel geleerd waardoor je voelt dat je bedrijf toe is aan de volgende stap. 

Hoe dan ook, je wilt laten zien wie je bent en wat je doet, vanuit waar je nu staat. Vanuit jouw maximale potentie. Zodat je nieuwe leuke klanten aantrekt.

Alles eruit halen wat erin zit

In het Transformatie traject gaan we samen op zoek naar jouw diepste kern. Die inzichten geven we de juiste plek in jouw bedrijf en vertalen we door naar de buitenkant. In tekst, boodschap, aanbod, website, berichten voor sociale media, een krachtige pitch, …

We gaan aan de slag met wat jij nodig hebt om Alleen Leuke Klanten aan te trekken.

Wat heb jij nodig?

Zo hielp ik andere ondernemers: 

Een startende ondernemer om de basis van haar bedrijf stevig neer te zetten: haar expertise, haar natuurtalent, haar persoonlijk verhaal (waarom doe je wat je doet?), haar leukste klanten, haar aanbod en prijzen. Aan het eind van het traject had zij haar boodschap, aanbod en de structuur en teksten voor haar website helemaal klaar en kon zij vol vertrouwen van start!

Een ervaren onderneemster die haar bedrijf wil bijschaven: Haar bedrijfsnaam, website en aanbod klopte niet meer bij hoe zij was gegroeid. In het traject ontdekte ze waar ze nu staat en hoe zij dat aan de buitenkant kan laten zien. Zodat zij weer klanten aantrekt die helemaal passen bij wie ze nu is!

Een onderneemster in een business switch: van kapster/styliste naar business coach. Dat vergt innerlijk werk. Zij kende zichzelf nog niet als coach, terwijl zij tijdens het knippen altijd al coachende gesprekken voerde. Aan het eind van het traject was haar zelfvertrouwen gegroeid, haar doelgroep en aanbod scherp. De teksten voor haar nieuwe website zijn klaar, zodat leuke klanten ook ‘Ja!’ zeggen tegen haar als coach.

Waarmee kan ik jou helpen?

Jezelf vergelijken met iemand anders heeft totaal geen zin. Jij bent jij, en doet de dingen op jouw manier. Dan ben jij op je best. Dat geldt ook voor je marketing. Wanneer jouw bedrijf klopt bij wie jij bent, ben je een magneet voor leuke klanten en voel je de energie stromen! 

Dit houdt je tegen

Kijk het aan. Pak het aan.
Jij bent veel te waardevol om jezelf klein te houden.

Let's go. Op naar leuke klanten!

In het Transformatie Traject gaan we ons samen helemaal richten op jouw bedrijf. En op jou.
Om jouw maximale potentieel te laten stralen in jouw bedrijf.

Kwartaaltraject

3 maanden
1750 excl BTW
 • Alles dat in jou zit, verwerken in jouw bedrijf
 • Nieuwe klanten aantrekken zoals het jou past
 • Naar boven halen, maken, leren, doen...net wat jij nodig hebt
 • 2x per maand, 2 uur 1:1 sessie
 • Elke maand een ochtend Marketing Me Time
 • Jouw bedrijf naar de next level

Halfjaartraject

6 maanden
2999 excl BTW
 • Alles dat in jou zit, verwerken in jouw bedrijf
 • Nieuwe klanten aantrekken zoals het jou past
 • Naar boven halen, maken, leren, doen...net wat jij nodig hebt
 • 2x per maand, 2 uur 1:1 sessie
 • Elke maand een ochtend Marketing Me Time
 • Jouw bedrijf naar de next level

Hoe anderen het ervaren

Met Claudia werk ik aan de teksten voor mijn nieuwe website. Claudia verstaat haar vak door het vertalen van mijn verhaal in een krachtige tekst. In een paar sessies zijn we tot een duidelijk en goed resultaat gekomen. Er is een klik tussen ons waardoor het zeer prettig samenwerken is!
Claudia is een fijn mens die je meeneemt in het land der marketing 🤗. Bij een bericht van haar op social media voelde ik een klik en die voelde ik nog steeds toen ik haar voor het eerst ontmoette. Ze is heel goed in het structuur aanbrengen en het je zelf laten voelen welke kant je op kan met marketing. Aanrader🍀!!

Vind de manier die bij je past en ga vol vuur!