Bouw het bedrijf dat bijdraagt aan jouw geluk – online modules, incl. persoonlijke begeleiding

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
397
Begin

Jij gaat aan de slag om het bedrijf te bouwen dat bijdraagt aan jouw geluk. Super gaaf en een hele belangrijke keuze. Jezelf niet meer klein en onzichtbaar houden, maar staan voor wat je waard bent. Je gaat het allemaal ontdekken op deze waardevolle reis.

Alle modules staan voor je klaar om jou te helpen om jezelf en jouw bedrijf de richting te geven waarbij jij je helemaal happy voelt.

4 Weken na de start van het programma zal ik je bellen om te vragen hoe het gaat en evalueren we jouw ‘reis’ tot dan toe. Wat gaat al goed en waar kun je nog hulp bij gebruiken? Als het voor jou fijn is om het bel-/skypemoment eerder te doen, is dat natuurlijk ook helemaal prima. Trek maar aan de bel 🙂 Jij bepaalt het tempo.

Loop je in de tussentijd vast? Stuur dan een mail naar mail@alleenleukeklanten.nl en ik help je weer op weg. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Ik raad je aan de werkbladen uit te printen zodat je al je gedachten en ideeën op kunt schrijven. Schrijven ordent je gedachten en geeft je overzicht. Bewaar alle modules goed en bundel ze. Aan het einde van het programma heb je een heel waardevol document in handen!

Heb je alle modules doorlopen? Dan spreken we samen af om jouw marketingstrategie aan te scherpen en jouw doelen kraakhelder te krijgen. Jij komt echt in de actiemodus om het bedrijf te bouwen dat bijdraagt aan jouw geluk!

Klaar voor de start?!