HeartCore Business Circle

HeartCore Groeien met je Business
in verbinding met jezelf en ambitieuze soulsisters

Bedrijfsgroei

Marketing & Sales

Innerlijke groei

Netwerk van Soulsisters

Je bent in gevecht met jezelf terwijl je je hart wilt volgen

Ondernemen is prachtig, leerzaam en uitdagend. Je bedrijf is je grootste genot en uitlaatklep. Maar ook je grootste battle field.

Dat je niet de omzet haalt die je graag wilt, dat je gedoe hebt met een klant, dat je je ideeën niet doorzet, dat je jezelf niet kan profileren zoals je succesvolle vakgenoten ziet doen, zorgt voor een gevecht in jezelf. Wat doe ik fout? Wat mis ik? Waarom stroomt het bij mij niet? Het gesprek met jezelf helpt je verre van omhoog.

Zo blijf je geregeld aan je laptop gekluisterd zitten, terwijl je weet dat er niks zinnigs uit je handen komt. Net zoals gisteren, zit je een uur te scrollen door posts van anderen, terwijl het hoog tijd is om zelf iets te plaatsen.

Waarom lijken anderen het heerlijk voor elkaar te hebben en met gemak successen te behalen, en zit ik hier een beetje aan te prutsen met te weinig omzet en klanten van wie ik nog niet eens blij word? 

Kijk eens eerlijk....wat gun jij jezelf?

Hoewel in je eentje in je hoofd rondjes draaien nog nooit iemand verder heeft geholpen, is dat toch wat de meeste ondernemers doen. Ze weten niet dat ze dan een schat aan potentieel laten liggen, omdat ze denken dat ze alles alleen moeten kunnen.

Het tegendeel is waar. Ondernemen in diepere verbinding met andere gelijkgestemden maakt het leuker, lichter en brengt je naar een level waar je alleen niet kan komen 🚀💃💸

Hoe zou het voor je zijn als je je niet alleen voelt wanneer je niet ziet hoe je verder moet, maar juist gesterkt door andere ondernemers die je begrijpen en verder willen helpen? Als je even kan sparren of iemand kan vragen om mee te kijken? Als je kan terugvallen op strategieën die werken voor jou? Als je elke maand energie en inspiratie voelt en je leert hoe jij je bedrijf HeartCore laat groeien omdat je alles in jouw bedrijf doet op de manier waarop jij op je sterkst bent. 

Dit is HeartCore Business Circle: vanuit verbinding met jezelf en support van je soulsisters, jouw HeartCore verlangens in jouw realiteit creëren.

HeartCore Business Circle

Sisterhood van bewuste vrouwen die volop willen geven én ontvangen met hun business 🧡

Benut je ware potentie

en zet in de wereld wat jij te brengen hebt

Je dromen en ambities heb je niet om aan voorbij te rennen. Dan laat je veel liggen: omzet, impact én plezier & voldoening. Voel ze, omarm ze en maak ze waar door te ondernemen vanuit je ware potentie.

Onderneem vanuit je eigen hart

en doe alleen wat écht bij je past

Kom los van hoe het hoort en aan wat voor anderen werkt. Jij hebt je eigen HeartCore succesformule.
In de HeartCore Business Circle ontdek je hem zodat je alles doet zoals het jou past en ziet dat je meer mag ontvangen voor wat je geeft. 

Maak tijd om te werken AAN je bedrijf

zeker als je er geen tijd voor hebt!

Als jij met je bedrijf wilt groeien, heb je meer te doen dan alleen keihard aan de slag voor je klanten. Als je geen tijd maakt om AAN je bedrijf te werken, loop je het gevaar dat je klanten de koers van je bedrijf bepalen in plaats van dat je je hart volgt.

Samen met mij en andere krachtige onderneemsters

Als je je aansluit bij de HeartCore Business Circle, kies je ervoor om je pad niet alleen te lopen.

Groeien als ondernemer vraagt elke keer om uit je comfortzone stappen en doen wat je nog nooit gedaan hebt. Dit kunnen delen met en leren van je soulsisters die jou versterken, supporten en begrijpen, maakt jouw pad lichter en leuker. 

En wat denk je van het resultaat? Dat wordt mooier en groter voor je, doordat anderen jou een liefdevolle spiegel voor kunnen houden in waar jij jezelf nog tegenhoudt. 

😍 Helemaal voor jou als je

meer klanten wilt helpen die helemaal klaar zijn voor wat jij te brengen hebt
✔ jezelf een grotere omzet gunt, maar geven je makkelijker afgaat dan ontvangen
in de markt wilt zetten wat je vanuit je hart te brengen hebt 
✔ het je niet lukt om te verwoorden wat je diep van binnen wel voelt
✔ prijzen en geld een issue voor je zijn
✔ bereid bent je innerlijke handremmen aan te kijken omdat die je weerhouden van waar je werkelijk naar verlangt
✔ het van toegevoegde waarde vindt om jouw groeipad te bewandelen met gelijkgestemde soulsisters

😕 Niet voor jou als je

❌ niet bereid bent diepere lagen in jezelf aan te kijken
❌ oppervlakkige quick fix oplossingen zoekt voor een snelle groei van jouw bedrijf 
❌ je kwetsbaarheden niet wilt delen met anderen

HeartCore Business Circle: groeien vanuit je hart

Sluit je aan bij de HeartCore Business Circle en je kiest voor bewuste groei van jezelf én je bedrijf. Je ontwikkelt marketing- en salestrategieën die passen bij jou, want wie jij bent en wat voor jou werkt, staat centraal.

In inspirerende, verdiepende maandelijkse sessies duik je in thema’s die je leiden naar het nieuwe level in jouw bedrijf.

Denk aan onderwerpen als:

 • Marketingboodschap waarmee je je doelgroep raakt in het hart
 • Je HeartCore aanbod waarin je alles geeft
 • Klanten aantrekken die klaar zijn voor jouw complete waarde
 • HeartCore prijzen – geld ontvangen
 • Effectief verkopen zonder je ongemakkelijk te voelen
 • Langeretermijnplannen
 • Je innerlijke handremmen
 • Online zichtbaarheid met jouw HeartCore boodschap, op je site en op je socials

Je krijgt elke maand een opdracht waarmee jij de leukste klanten aantrekt en de impact maakt waar jij naar verlangt, zonder dat geld een issue voor je is.

De WhatsApp groep is dé plek voor flowing energy waar je in verbinding blijft met mij en je soulsisters. Je krijgt inspiratie en feedback op je vragen, waardoor je in positieve energie en on track blijft naar jouw droomdoelen.

Twee keer per jaar is er een livedag waarin je HeartCore geïnspireerd raakt om vanuit je ware kern jouw grootste waarde te geven aan de leukste klanten en hiervoor te ontvangen wat jij nodig hebt voor een vervuld leven.

Ik ben HeartCore Claudia

Ik help je je innerpower naar boven te halen en te verwerken in je HeartCore bedrijf. Waarin jij aan de buitenkant creëert, wat je in je binnenwereld al voelt. 

Ik zie waar jij jezelf nog tegenhoudt en waar jouw grootste groei zit, die zorgt voor meer vertrouwen in jezelf waardoor je alles wat je geeft nu ook echt kan ontvangen in euro’s. 

Je kan nooit groter groeien,
dan wat je omgeving je kan bieden

Uit het boek ‘Groeipijn’ van Ray Klaassens – Kamp van Koningsbrugge

Maak jij het commitment met jezelf?

Niet in je eentje rondjes blijven draaien en veel te weinig blijven ontvangen, maar vol inspiratie en in verbinding werken aan HeartCore Businessgroei vanuit je ware ambitie. 

HeartCore Business Circle is een lidmaatschap van minimaal 1 jaar.
De investering is €2.000 excl BTW per jaar.

Saskia BatenburgSamen in je Sas
Lees verder
Door de vragen die Claudia stelt kon ik echt even naar binnen keren en kwam ik tot nieuwe inzichten op het gebied van mijn aanbod, klanten en waar ik tegenaan loop.
Laura WeijersLaura Weijers Coaching
Lees verder
Fijne sessie om weer even contact te maken met je hart en je binnenwereld. Het is zo makkelijk om als ondernemer in je hoofd te zitten, terwijl alle wijsheid in je zit.
Karin de Vries
Lees verder
Het heeft mij weer inzichten gegeven door de mooie vragen die Claudia stelde. Waar je eigenlijk dagelijks bij stil mag staan.
SusanneFeelgood Voedingscoach
Lees verder
Ik vond 'm goed en erg prettig (en ja helemaal afgekeken én meegedaan).

Aanmelden HeartCore Business Circle

 • Live & Online sessies – elke laatste vrijdagochtend van de maand van 9.30 tot 12.00 uur
 • WhatsApp-groep
 • Elk half jaar een livedag

Gaaf dat je kiest voor het benutten van je maximale potentie voor meer omzet en alleen de leukste klanten!! 🚀💸🧡😃 

Laat je gegevens achter om je aan te melden. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Liefs Claudia