Marketing moet je doen!

De tofste klanten aantrekken door te zijn wie je bent

Daar zit je dan, als zelfstandig ondernemer. Je hebt gekozen voor jezelf. Omdat je ziet dat het zoveel beter, fijner, liefdevoller en leuker, kan. Je werk. En je leven. Je wilt meer durven vertrouwen op je gevoel. Je wilt leven vanuit je hart en daarmee de mensen helpen voor wie jij van grote waarde bent. Je wilt díe klanten aantrekken, waar jij blij van wordt. Maar…hoe doe je dat?

Voluit geloven in jezelf, aan de wereld laten zien wie je bent, staan voor jouw kwaliteiten, vol trots delen waarmee je anderen helpt, en vertellen welke prachtige resultaten je hebt behaald…dat ben je niet gewend. 

Volg onderstaande stappen en je zult de tofste klanten aantrekken!

Stap 1

De fundering leggen:
Jouw verhaal ontdekken

De basis voor je marketing. Hier leg je een super stevige fundering. Wanneer je weet wie je bent, wat je wilt betekenen en voor wie, wordt marketing veel makkelijker en leuker.

Stap 2

Jouw verhaal en waarde zichtbaar maken

Iedereen mag weten dat jij bestaat. Via je site, social media, netwerken, een praatje op een verjaardag,… Alles draagt bij aan bekendheid van jouw bedrijf.

Stap 3

Geloof in jezelf en jouw waarde

Wat geloof jij over jezelf? En over jouw bedrijf? Wat vind je jezelf waard? Je bedrijf kan nooit groter groeien dan je zelf bent. Laat jouw geloof in jezelf en je bedrijf groeien. Alles wat jij over jezelf gelooft, is waar!

Stap 4

Klanten aantrekken van wie je blij wordt

Doordat jij gelooft in jezelf, je waarde, jouw verhaal glashelder hebt, en met de wereld deelt dat jij bestaat, trek je de klanten aan van wie jij helemaal blij wordt. 

Stap 5

Je bedrijf groeit in de richting die bijdraagt aan jouw geluk

Je tijd besteden aan het helpen van de tofste klanten, op een manier die helemaal bij je past, zorgt ervoor dat jouw bedrijf helemaal bijdraagt aan jouw geluk. Je werk en je leven gaan van ‘hard’ naar ‘hart’. 

Yes, weer een klant!

Vanuit een strategie waarin jij helemaal jezelf kan zijn

Wil jij jezelf en jouw bedrijf op de kaart zetten? Zonder jezelf als een kip zonder kop voorbij te rennen?

Het is tijd voor een marketingplan dat helemaal bij jou past. Waarmee jij consequent aan de slag gaat en zo de klanten aantrekt waar jij blij van wordt.

Klik op de button en ga gelijk aan de slag! 

Marketing Maandag Online

Je wilt nieuwe klanten aantrekken door te laten weten dat jij bestaat. Berichtjes maken, blog schrijven, video opnemen. Maar het lukt je maar niet om het consistent op te pakken.

Met Marketing Maandag Online begin je elke week met je marketing-to-do-lijstje.

Een stok achter de deur, samen, delen, inspireren en DOEN!
online

Boost Your Website

Klopt je site niet meer met waar je nu staat en trek je er geen klanten mee aan? Staat je site aanpassen al maanden op je to-do-lijstje maar begin je er maar niet aan? Of ben je na úren aanrommelen gestopt met het idee dat je het toch niet kunt?

Boost Your Website is er voor ondernemers die zelf hun WordPress website willen aanpassen, maar er alleen niet uitkomen.

Samen bouwen we de website van je dromen!
Populair

1-op-1
Actiesessies

Jouw ontdekkingsreis als ondernemer is super persoonlijk! Wat voor de één een hoge drempel is, is voor de ander geen probleem.

Waar zit jouw drempel waar je zelf niet overheen komt?

In 1-op-1 actiesessies gaan we samen aan de slag met wat jou tegenhoudt om te groeien! Let's Go!
persoonlijk
Wanneer je wilt werken aan je bedrijf, is coaching door Claudia een cadeau voor jezelf waar je op meerdere fronten jarenlang profijt van hebt. Op je zoektocht neemt ze je mee om te kijken naar wie je bent, kijkt met je mee waar je krachten liggen en waar de markt ligt. Daarbij schuwt ze niet de confrontatie aan te gaan, maar ze blijft daarbij altijd respectvol en positief. Zo ben je verzekerd van een fijne samenwerking en het beste resultaat.
Samen met Claudia werken aan je websiteteksten leidt tot een resultaat om trots op te zijn. Door haar enthousiasme, inlevingsvermogen, betrokkenheid en kennis van zaken is het plezierig samenwerken. Ook de vele tips op gebied van social media zijn heel waardevol en waarmee je ook echt stappen gaat maken.

‘Ik geloof dat jij zoveel moois aan de wereld te bieden hebt. Zonde als dat onopgemerkt blijft!’