Werk-/inspiratieboek
Zo krijg je Alleen Leuke Klanten

Vertraag, voel en groei…helemaal zoals het jou past en werk alleen met leuke klanten

Coming soon - medio 2023

Ik werk met veel liefde en plezier aan het werk-/inspiratieboek ‘Zo krijg je Alleen Leuke Klanten’. Ik stop er alle lessen in die ik deel met m’n klanten. Om ze te helpen kiezen voor de klanten van wie ze helemaal blij worden. Een proces dat ik de afgelopen jaren zelf heb doorgemaakt. 

Je gaat in 3 hoofdstukken aan de slag met je bedrijf.

Hoofdstuk 1: Jij
Hoofdstuk 2: Jouw bedrijf
Hoofdstuk 3: Jouw marketing

Ik ga ervoor het boek medio 2023 af te hebben.

Jij bent leueueuk!

Alles zit al in jou!

Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden. Ophalen van je bestelling kan op afspraak in Bergschenhoek of Berkel & Rodenrijs.
Wil je meer dan 15 kaarten bestellen, neem dan even contact op via het contactformulier.