Mijn verhaal

Mijn verhaal vertellen in plaats van dat van mijn werkgever, het op mijn manier doen, het maximale uit mijzelf halen, dat was wat ik wilde toen ik de keuze maakte om in 2017 ontslag te nemen en mijn eigen bedrijf te bouwen.

Met ups en downs leerde ik wat ondernemen voor mij betekent en waar ik gelukkig van word. Ik nam ruimte om te ontdekken waar mijn grootste kracht ligt, wat ik wil betekenen en voor wie ik van maximale waarde ben. 

Natuurlijk ging dat niet zonder slag of stoot. Ik leerde de kracht van innerlijk werk, persoonlijke ontwikkeling. Oude gewoontes, alle beperkingen die ik voelde, de financiële onzekerheid, de overtuigingen die ik had, mijn definitie van werken (‘werken moet hard, veel uren maken, een ander pleasen, geen fouten maken, dan doe je het goed’)…ik heb ze aangekeken en omgebogen.

Werken in en aan mijn bedrijf is nu een feestje. Alles doe ik op mijn manier. 

Ik ervaar dat als je zelf goed weet wie je bent, hier voluit voor durft te gaan staan én de acties doet die nodig zijn, je alleen nog werkt met de leukste klanten.

Claudia Rietveld

Zonder te leuren. Door te stralen! 

Portret Claudia Rietveld

Alleen leuke klanten voor jou

Ik kijk ernaar uit jou ook te laten stralen in jouw bedrijf. Zodat je niet meer werkt vanuit doorbijten, onzekerheid en stressen. Maar vanuit vertrouwen, flow en plezier!

Wil jij aan de slag?

Ik begeleid je graag persoonlijk in een traject of in een maatwerk pakket. We werken samen in de vorm die jouw maximaal resultaat geeft.

Je kunt ook aan de slag met m’n business journal ‘Ondernemen vanuit wie je bent. Jouw grootste kracht. of de online cursus ‘Social media berichten maken vanuit je hart’

Samenwerken doe ik altijd vanuit persoonlijke verbinding. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat we een klik hebben. Vraag een intake aan en we plannen samen een afspraak.

Liefs Claudia

Zet met mij de stappen
om alleen met leuke klanten
te werken