Mijn verhaal

Mijn verhaal vertellen in plaats van dat van mijn werkgever, het op mijn manier doen, het maximale uit mijzelf halen, dat was wat ik wilde toen ik de keuze maakte om in 2017 ontslag te nemen en mijn eigen bedrijf te bouwen.

Met ups en downs leerde ik wat ondernemen voor mij betekent en waar ik gelukkig van word. Ik nam ruimte om te ontdekken waar mijn grootste kracht ligt, wat ik wil betekenen en voor wie ik van maximale waarde ben. 

Natuurlijk ging dat niet zonder slag of stoot. Oude gewoontes, alle beperkingen die ik voelde, de financiële onzekerheid, de overtuigingen die ik had, mijn definitie van werken (‘werken moet hard, veel uren maken, een ander pleasen, geen fouten maken, dan doe je het goed’)…ik heb ze aangekeken en omgebogen.

Werken in en aan mijn bedrijf is een feestje. Alles doe ik op mijn manier. 

Ik ervaar dat als je zelf goed weet wie je bent, hier voluit voor durft te gaan staan én de acties doet die nodig zijn, je alleen nog de leukste klanten aantrekt.

Claudia Rietveld

Zonder te leuren. Door te stralen! 

Portret Claudia Rietveld

Alleen leuke klanten aantrekken

Marketing vanuit je hart, noem ik dat. Alles vanuit wie jij bent. 

Ik kijk ernaar uit jou ook te laten stralen in jouw bedrijf. Zodat je niet meer werkt vanuit doorbijten, onzekerheid en stressen. Maar vanuit vertrouwen, flow en plezier!

Zullen we kijken of we een klik hebben? Dat is namelijk één van mijn voorwaarden om maximaal resultaat te kunnen behalen.

Liefs Claudia

Zet met mij de stappen
om alleen met leuke klanten
te werken