Jij bent leueueuk!

Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden. Ophalen van je bestelling kan op afspraak in Bergschenhoek of Berkel & Rodenrijs.
Wil je meer dan 15 kaarten bestellen, neem dan even contact op via het contactformulier. 

Business Journal
Ondernemen vanuit wie je bent.
Jouw grootste kracht.

Wie jij bent is je grootste kracht in je bedrijf

Een inspirerend business journal om te ondernemen vanuit jouw grootste kracht. Wie jij bent. Dat vraagt om verbinding met jezelf. Weten wie je bent: waar je blij van wordt, wat jouw natuurtalenten zijn, wat jij wilt betekenen en van welke mensen jij energie krijgt.

Met dit journal haal je het naar boven én verwerk je het in je bedrijf.

Je aanbod, je marketing, je boodschap, jouw manier van werken: doe alles op jouw manier. Dan benut je je grootste power én werk je met klanten die jouw waarde zien, nodig hebben en je er graag voor betalen. Dat zijn Alleen Leuke Klanten 😃

Je hebt zoveel moois te bieden.
Klaar met kleinhouden, tijd om naar je ware ambities te ondernemen. Let’s go! 

Jouw grootste kracht zit in jou

Met dit business journal ontdek je jouw grootste innerlijke kracht en hoe je dat inzet voor een bedrijf met Alleen Leuke Klanten.

Door de persoonlijke notes van mij, de verdiepende vragen en de marketing- & businesstips, weet jij wat jou te doen staat om te ondernemen vanuit wie je bent.

Het is tijd om je eigen waarde te zien, te omarmen en zonder handrem in te zetten in je bedrijf. Jij bepaalt alles door te zijn wie je bent. 

Dat is superlekker werken voor jezelf, én je deelt je maximale waarde met je klanten. Altijd Win-Win 😃 Eén van de basisregels in mijn bedrijf!

Journal-4-met-notitieblok_website

Gratis planner bij je bestelling

Als je het journal bestelt, krijg je de fijne planner ‘Bewust je dag starten’ (à € 6,95) er gratis bij. De planner helpt je om in de drukte van de dag je tijd te besteden aan dingen die je écht belangrijk voor je zijn. En vooral jezelf niet te vergeten natuurlijk!

Ondernemen vanuit je hart

Het journal belichaamt het proces dat ik zelf heb doorgemaakt in mijn ondernemerschap. Elk thema dat ik erin behandel, heb ik doorleeft. Ondernemen vanuit je hart, noem ik dat. Door steeds weer de keuze te maken voor waar ik blij van word en wat mij past, sta ik nu waar ik sta. Een goedlopend bedrijf waarin ik doe waar ik blij van word, met alleen leuke klanten die ik vanuit mijn grootste kracht help naar een bedrijf met ook Alleen Leuke Klanten. Elke dag een feestje! 

Je bedrijf naar de next level

Als je voelt dat er meer in je zit, maar je krijgt het er alleen niet uit, dan maakt het journal jouw innerlijke wereld tastbaar voor je.

Lekker op je eigen moment, in je eigen omgeving werken AAN je business én aan jezelf. Genieten en groeien! 

De perfecte manier om meer te krijgen van wat je wilt. Meer klanten, meer voldoening, meer euro’s, meer zelfvertrouwen, meer zichtbaarheid en meer plezier.

Verzenden of ophalen

Bij bestelling van 3 of meer journals, krijg je korting. Neem contact op via het contactformulier zodat we hierover kunnen mailen.

Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden. Ophalen van je bestelling kan ook, op afspraak in Bergschenhoek of Berkel & Rodenrijs. Stuur dan even een mailtje met je bestelling. Dan betaal je geen verzendkosten.

Een cadeau aan jezelf of aan een ander

Het business journal is een mooi geschenk. Aan jezelf of een ander. Voor een (startende) ondernemer, een verjaardag, jubileum of een ander mooi moment. We pakken het altijd leuk voor je in. Daar worden we namelijk zelf ook heel blij van 😃

Dit vinden anderen van het journal

Leonie
www.morethanwordscoaching.com
Lees verder
'Geen marketing checklist, PR trucjes of 'Je moet...'lijsten. Claudia's Business journal zet je met mooie voorbeelden uit het leven van een ondernemer en open vragen aan het denken, voelen en creëren. Ze helpt je op zoek te gaan naar wat jij wilt in jouw onderneming ipv wat je denkt te moeten doen, zodat je vanuit jouw grootste kracht kan ondernemen. Echt een aanrader!'
Sylvia
www.sylviazegers.nl
Lees verder
'Het journal is een fijne leidraad en zet me aan om bewust over mijn onderneming na te denken. Juist door het schrijven en de beschikbare ruimte in het journal dwingt het me concreet en bondig te zijn in mijn woorden. Het journal is mijn inziens heel handig voor zowel de startende als de meer ervaren ondernemer.'
Dominique
www.dosmarketing.nl
Lees verder
'Erg fijn journal om bewuster na te denken over je bedrijf en wat je er allemaal mee wil bereiken. Ik ben sinds kort voor mezelf begonnen en er komt een hoop bij kijken. Met alle tips, quotes en vragen komt er een stuk meer structuur in mijn hoofd en ben ik bewuster over mijn eigen krachten gaan nadenken. Aanrader om te bestellen!'
Vorige
Volgende