Samenwerken

Je voelt dat het tijd is om jezelf belangrijker te maken in jouw bedrijf. Niet vanuit ego en ‘kijk mij eens’, maar vanuit wie je écht bent. Vanuit jouw persoonlijke verhaal. Jouw blauwdruk. Jouw natuurtalenten. Jouw gedachtengoed. Jouw ervaring. Jij wilt het leven van anderen écht beter, makkelijker, mooier, lichter, gezonder, vrijer, leuker,….maken. Vanuit wat jij te bieden hebt.

Als je met mij samenwerkt, haal je jouw grootste kracht naar boven. Voel je het in elke vezel. Samen vertalen we jouw grootste kracht door naar het fundament van jouw bedrijf én naar de buitenkant natuurlijk. Met Marketing vanuit je Hart. Laat aan de buitenkant zien wie je van binnen bent en je wordt een magneet voor Alleen Leuke Klanten. Dit doe ik met ZZP’ers en bedrijven met personeel.

Zo werken we samen:

Transformatie Traject

Een traject is voor ondernemers die in een transformatie zitten. Je voelt dat je bedrijf ’te klein’ voor je is. Je vertaalt de next level die je in jezelf hebt bereikt, door naar je business, je marketing en je zichtbaarheid.

Marketing Me Time

Marketing voor je bedrijf schuif je met gemak voor je uit. Jij bent van het type: eerst alles voor anderen doen, daarna ik. Sluit je aan bij Marketing Me Time en maak het commitment dat het tijd is om jezelf en je bedrijf te laten zien! En vanuit jouw energie en maximale power leuke, nieuwe klanten aan te trekken.

Online training incl sessie

Je wilt graag online zichtbaar zijn, maar je hebt geen idee wat je nou moet schrijven of delen. In de training ‘Maak Waardevolle Content voor jouw Doelgroep’ leer je het. Zodat je nooit meer zonder inspiratie bent! Ik geloof niet in Alleen Online Training 😉 In een persoonlijke sessie duiken we in jouw antwoorden en geef ik je mijn adviezen, tips en inspiratie.

Op aanvraag

Ben je ondernemer van een bedrijf en heb je personeel? En ben je getriggerd door mijn blik op marketing? Neem contact op en we kijken samen waar de behoefte in jouw bedrijf ligt en hoe ik daarin kan bijdragen en ondersteunen.

Kennismaken?

Ik hou van persoonlijk contact.
Vraag een intake aan als je vanuit jouw energie jouw krachtigste bedrijf wilt bouwen.
Door alles uit jezelf te halen en te benutten in je bedrijf en alleen leuke klanten aan te trekken.