Stap in je Grootsheid

en Verdien wat je Waard bent

Wie jij bent, is jouw grootste kracht in jouw bedrijf

Alles zit al in jou

Je voelt het. Er zit veel meer in jou dan eruit komt.
Het borrelt. Maar je kan er niet bij. Je kan het niet pakken. Je kan het geen plek geven in je bedrijf.

Dat voelt niet lekker. Je doet jezelf tekort. Én de ander. Je hebt de wereld meer te bieden dan je nu geeft.

Het veroorzaakt chaos. Twijfels. Je zit teveel in je hoofd. Hoe krijg je het helder? Zodat je ziet wat het mag zijn. Voor jou. Voor jouw bedrijf.

Vanuit alles wat je bent.

Jouw grootste versie

Jij voelt dat er een grotere versie van jezelf is. Dichtbij of in de verte. Je krijgt haar alleen nog niet te pakken.

In Stap in je Grootsheid en Verdien wat je Waard bent, haal je haar naar boven. Voel je jouw potentie. En verwerk je jouw grootsheid in je bedrijf.

Zodat je alles doet vanuit wie je bent, alleen leuke klanten aantrekt en je qua prijzen vraagt wat je waard bent.

Je vindt antwoorden op:

 • Wat is jouw grootsheid? Wat zit er allemaal in jou?
 • Waar houd je jezelf nog tegen en hoe hef je blokkades op? 
 • Welke kant mag jouw bedrijf op groeien?
 • Welke prijzen horen bij jouw producten?
 • Waarop ga jij je focus leggen?

Je doorbreekt blokkades in jezelf waardoor de energie maximaal stroomt in jou en jouw bedrijf.

Jij bent goud waard

Claudia en Nienke

We doen het samen

Stap in je Grootsheid en Verdien wat je Waard bent is een 3 maanden traject waarin je ontdekt wat jouw grootste natuurlijke kracht is, wie jij van nature bent, en hoe je dit inzet in jouw bedrijf.

De klanten en prijzen die daarbij horen, zet je samen met de beste spiegelcoach Nienke Postma, dichtbij je door de energie te spiegelen. En je pakt door: al je ontdekkingen verwerk je in een concreet businessplan met bijbehorende acties. 

Je voelt de energie door je lichaam stromen. ‘Hiervoor ben ik op aarde!’ 

Aan het einde van het traject is jouw zelfvertrouwen gegroeid en heb jij een concreet actie- en businessplan waarin jij onderneemt met alles wat in jou zit. Je zal merken dat je energie hoog is bij je tijdens het traject.

Je gaat gelijk aan de slag om alles wat je ontdekt en leert te implementeren in je bedrijf.

.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject bestaat uit 1-op-1 sessies en groepssessies. We werken vanuit energie, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en business.

 1. Je start met een 1-op-1 Grootsheidgesprek met Claudia
 2. Groepssessie 1 Laat je creativiteit stromen. Je maakt een vision board en schrijft een brief aan jezelf.
 3. Groepssessie 2 Je maakt een concreet businessplan met acties die jouw bedrijf laten groeien. Vanuit jouw grootsheid. Je hebt volle bak energie om aan de slag te gaan.
 4. 1-op-1 Siegelsessie met Nienke
 5. Groepssessie 3 Je leert zelf spiegelen zodat je dit kan blijven inzetten in jouw bedrijf. Zo krijg je nieuwe leuke klanten sneller op je pad en voel je vol vertrouwen welke prijzen passen bij wie je nu bent.
 6. Groepssessie 4 Met alles wat je hebt geleerd over jezelf en je bedrijf maak je een actieplan voor de komende tijd. Lekker aan de slag om jouw bedrijf te laten groeien!

Jij maakt de wereld mooier! Let it shine

Wat is spiegelen?

Bij een spiegelsessie, ga je op een A4’tje staan met een bepaalde boodschap. Vanuit ‘Alles is energie’, dus ook woorden, geeft je lichaam signalen.

Je denkt bijvoorbeeld aan jezelf als succesvol ondernemer die grootsheid in zich heeft. Daarna voel je in je lijf hoe dat voor jou voelt. Je luistert naar de signalen die jouw lijf hierbij geeft. Nienke helpt je daarbij.

Misschien voel jij je diep van binnen nog te klein en bescheiden en zit er een blokkade waardoor jouw bedrijf nog niet groeit? 

Samen schrijf je op het spiegelblaadje wat jij nodig hebt om jouw grootsheid beter te voelen, te omarmen en sterker te staan. Als je weer op het blaadje staat, voel je het meteen in jouw lijf.

Je staat in je kracht, rechtop, vol trots. Daarna ga je je gelukkiger voelen, ben je blijer en heb je veel zin om ervoor te gaan. 

Samen, vanuit verbinding

Ik geloof in de kracht van samen. Vanuit verbinding elkaar inspireren. Je ideeën uitspreken en de energie en het commitment voelen.

Samen met andere leuke ondernemers werken aan hetzelfde doel: het maximale uit jezelf halen.
Om de business te creëren waarin jij alles kunt geven wat er in je zit.

Praktische info en data

Meld je aan!

Onderneem met alles wat jij te geven hebt. Laat het stralen in jouw bedrijf. Het is tijd om op te staan. De wereld wacht op wat jij te brengen hebt.

Je brengt rust in je hoofd en energie in je acties. Jij weet wat je te doen staat en welke acties je helpen om het bedrijf te bouwen waarin je jouw maximale potentie benut. 

Nienke en ik kijken enorm uit naar al het moois dat aan het licht zal komen. Bij jou en de groep. Dat is groots! Dat weten we zeker 🙂

Meld je aan door je naam en mailadres in te vullen. Daarna neem ik contact met je op. 

Alles zit al in jou.
Haal het naar boven en laat het stralen.