Klanten aantrekken voor jouw

HeartCore Business

F*ck hoe het hoort
en zet in de wereld wat je écht te brengen hebt

Je hebt meer in huis dan je nu laat zien

Je hebt je altijd aangepast aan anderen, aan de standaardnormen in jouw branche en gedaan wat er van je verwacht werd. Maar van binnen voel je dat dat niet genoeg is voor jou. Die schat aan potentieel in jou schreeuwt om benut te worden. Je hebt zoveel meer te bieden en dat wil je laten zien.

Het spel dat je nu speelt, past je niet meer. Je houdt jezelf te klein. Hiermee beperk je niet alleen jezelf, maar ook de transformatie die je voor je klanten kunt realiseren.

Je hoofd werpt met gemak allerlei redenen op om je in je veilige comfortzone te houden:“Is het niet al goed genoeg zoals het is?” Maar in je hart weet je dat dit niet het hoogtepunt van jouw kunnen is. Jij wil alles eruit halen wat er in je zit.

Stel je voor dat jouw bedrijf niet alleen groter en leuker wordt, maar dat je ook samenwerkt met klanten die écht begrijpen wat ze aan je hebben. Klanten die jouw volledige waarde kunnen ervaren en benutten. Waar je zonder enige terughoudendheid je passie en expertise volledig kunt inzetten en eerlijk beloond wordt voor je ware waarde.

Transformeer je aanpak, versterk je marketing, trek de ideale klanten aan en realiseer je volledige potentieel.

Klaar met kleine facturen

Jij hebt jezelf ontwikkeld en het is tijd dat je manier van werken en ondernemen meegroeit. Gooi alle remmen los en duik dieper in de materie met je klanten. Presenteer jezelf als die expert met life changing resultaten. Want dat ben je! Stap af van de snelle oplossingen die kleine resultaten bieden. En waarvoor je slechts kleine facturen kan sturen.

Jij bent klaar om een transformerende kracht te zijn en hiernaar te verdienen!

Maak van je ware potentieel
je tastbare realiteit

Ontdek wat werkt voor JOU

Voel je dat het tijd is om grootser te denken, maar lijkt het of je in een doolhof van onzekerheid en chaos rondloopt? Herkenbaar! Veel ondernemers voelen zich overweldigd bij het idee wat er allemaal moet gebeuren om hun business naar een hoger niveau te tillen. Wat als je weet dat er een manier is om je bedrijf te transformeren op een manier die écht bij je past?

In HeartCore Business staan jouw gevoelens en ambities centraal. In dit traject word je stap voor stap begeleid en ondersteund om te kiezen voor klanten die resoneren met jouw grootste ambities. Je leert hoe je jezelf positioneert als de expert die je bent en creëert jouw unieke HeartCore marketing om Alleen Leuke Klanten aan te trekken.

In een wereld vol one-size-fits-all oplossingen is het essentieel om te ontdekken wat specifiek voor jou werkt. 

Doorbreek de chaos in je hoofd en vind de helderheid die je nodig hebt om te floreren. In HeartCore Business leer je hoe je jouw unieke waarde erkent, hoe je deze inzet voor ongekende resultaten én hoe je daarvoor de leukste klanten aantrekt. Ga op deze avontuurlijke reis en maak van jouw business een onstuitbare kracht die levens verandert. 

Ondernemen in jouw HeartCore Business

❤ Je werkt vanuit je hart, vertrouwen en verbinding

💃 Je bent vrij van kanten die je veel energie kosten en weinig euro’s opleveren

🌞 Je trekt klanten aan met marketing die werkt voor JOU 

😃 Jij kan zonder handrem zijn wie je bent

🚀 Je hebt klanten die je échte waarde kunnen ontvangen

💸 Je klanten betalen je graag voor al jouw toegevoegde waarde

De shortcut naar grotere facturen, leukere klanten, een impactvoller bedrijf en een vervulder leven!

Hi! HeartCore Claudia

Als HeartCore Business- en Marketingcoach zie ik hoe je alles dat in je zit vanuit jouw natuur inzet in je aanbod en marketing om de grootste resultaten te bereiken met je klanten.

Met mijn passie voor gevoel, marketing en tekst, heb ik al voor vele ondernemers de juiste woorden en strategieën gevonden voor wat zij wel konden voelen, maar zelf niet konden verwoorden. Dit zorgt voor onvergelijkbare marketing in je branche en acties die altijd met jouw stroom mee zijn.

Ik begeleid je naar een business waarin jouw persoonlijkheid, energie en drijfveren jouw keuzes bepalen. Met conformeren aan de norm is nog nooit iemand opgevallen. Juist door te zijn wie je bent en een jezelf een podium te geven waarop jij kan shinen, trek jij Alleen Leuke Klanten. 

Ik zie wanneer je hoofd teveel aan het roer staat en breng je terug naar je innerlijk weten. Daar zit zoveel meer wijsheid dan je hoofd je kan geven. 

De combinatie van volledig leunen in je innerlijk weten met krachtige doelgerichte marketing, zorgt voor bedrijfsgroei naar ongekende hoogte met Alleen Leuke Klanten!

Innerlijk werk én actie op je marketing

In HeartCore Business ga je zes maanden vol vuur om te groeien! Wat je van binnen voelt, creëer je in jouw werkelijkheid. Je innerlijke vulkaan komt tot uitbarsting en je creëert wat jij nodig hebt om met klanten te werken die passen bij jouw ware ambitie. Met mijn begeleiding weet je welke stappen je moet zetten en kies je voor wat écht werkt voor JOU!

Zoals jij niet gedijt bij one-size fits-all-oplossingen, doe ik dat ook niet. Het is een persoonlijk traject waarin jij groei doormaakt op de stukken waar je nu de handrem erop houdt. En je creëert wat jij nodig hebt om Alleen Leuke Klanten aan te trekken.

Deze thema’s komen aan bod:

❤ Identiteit & Persoonlijk Leiderschap

❤ Jouw HeartCore Aanbod

❤ Je Leukste Klanten

❤ Jouw Recht uit je Hart Marketingboodschap

❤ Strategie: Leads Genereren en Klanten van maken

❤ Online en Offline Zichtbaarheid met jouw Stroom mee

❤ Je Website. Structuur en Teksten weer laten aansluiten bij je Nieuwe ‘Ik’ en Next Level Bedrijf 

❤ Actie op Nieuwe Klanten aantrekken!

Zo ziet het traject eruit

HeartCore Business is een combinatie van 1:1 sessies die wij samen doen en groepssessies waarin je werkt aan je marketing. Voorwaartse energie gegarandeerd!

Start: Jouw HeartCore Gameplan maken waarin je helder maakt waar je naartoe werkt
Elke maand: 1:1 gesprek (90 min) waarin we samen de diepte in duiken
Om de week: HeartCore Marketing Time op dinsdag van 9.00 – 12.00 uur waarop je werkt aan je marketing onder begeleiding van mij
Elk kwartaal: een Livedag op een inspirerende locatie om vanuit rust je langeretermijnplannen vorm te geven

Ik deel mijn formats en structuren met je voor een:

 • Heldere HeartCore marketingboodschap
 • Krachtige website qua structuur en tekst
 • Leadgeneratie zonder je verkoperig te voelen
 • Consistente zichtbaarheid met jouw stroom mee
 • Marketingstrategie die voor je werkt
Ik lees en kijk met je mee wanneer je voelt dat wat je hebt gemaakt ‘het nog niet helemaal is’. Ik help je je teksten perfect te laten aansluiten op je leukste klanten vanuit jouw energie. Ik deel mijn persoonlijke ervaringen en marketingkennis met je en geef je advies. Wanneer je compleet vastloopt in je hoofd, stuur je een appje. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt om je weer back on track te voelen.

Ga vol voor wat jij kan bereiken!
Alles dat jij te brengen hebt, is te mooi om klein te houden

Veelgestelde vragen

Ik twijfel of HeartCore Business nu de juiste stap is voor mij. Wat kan ik doen?

Als je van binnen de joy voelt als je denkt aan wat jij allemaal kan bereiken als je in HeartCore Business stapt, maar word je ook tegengehouden door angst en onzekerheid, dan kunnen we samen onderzoeken wat er in jou speelt. Wat houdt je tegen en is nu jouw moment? In een oriëntatiegesprek via Zoom help ik je er met een heldere blik naar te kijken. Ik ga je niet overhalen, omdat ik met alleen met klanten wil werken die volledig ready zijn en commitment hebben op hun eigen succes. Een oriëntatiegesprek vraag je aan via mail@alleenleukeklanten.nl.

Voor wie is HeartCore Business precies? Moet ik ergens aan voldoen?

HeartCore Business is voor ondernemers die van neuzelfacturen en uurtje-factuurtje willen doorgroeien naar hun volledige waarde verkopen voor minimaal €3.000 per klant. Het maakt niet uit of je net een paar jaartjes onderneemt of al jaren ervaring hebt. Het gaat om je drive. Om je ware ambities en je lef om daarvoor te kiezen.

De HeartCore Business ondernemers zijn bewuste mannen en vrouwen die de wereld écht mooier willen maken. Zij geloven in betere en mooiere resultaten door op een diepere laag te werken met hun klanten. Als dit met je resoneert, zit je goed. Voorwaarden qua omzet, branche, ervaring, leeftijd of verzin het maar, zijn er niet. Show up als jezelf, dat is de enige voorwaarde 🙂

Wanneer kan ik starten?

Starten kan op elk moment van het jaar. Er zijn geen vaste data voor.
Meld je aan voor een intake via mail@alleenleukeklanten.nl en we kijken samen wat werkt voor jou.

Wat is de investering in HeartCore Business?

De investering voor HeartCore Business is €10.000 excl BTW voor de begeleiding van 6 maanden.

Je kan de betaling in 1x voldoen of in termijnen betalen. Bij de ‘Ja!’ op jouw HeartCore Business doe je een aanbetaling van €2.500 excl BTW. Samen bepalen we in welke termijnen je het overige bedrag betaalt.

Deze investering is 100% groeigeld. Met hoe jij groeit als ondernemer en met wat jij allemaal leert en implementeert zet je jezelf op een level waar je de rest van je (ondernemers)leven plezier van hebt. Je werkt er naartoe om de investering een no brainer te laten zijn.

Welke begeleiding en ondersteuning krijg ik in HeartCore Business?

In HeartCore Business krijg je en doe je:

Start: Jouw HeartCore Gameplan maken
Ter voorbereiding ontvang je sheets die je zelf invult. Tijdens een 1:1 sessie kijken we samen waar je staat en waar je heen wilt. Je krijgt helder welke stappen jij te zetten hebt naar jouw HeartCore Business.

Maandelijks 1:1 sessie
Via Zoom of bij mij aan tafel in Bergschenhoek de diepte in om jouw handremmen los te gooien.

2-wekelijks op dinsdag van 9.00 – 12.00 uur: HeartCore Marketing Time
Met mijn begeleiding werken AAN je bedrijf, marketing en zichtbaarheid.
Je krijgt een plek op de hotseat waarin je je vragen kan stellen en waarin je je uitspreekt over welke to-do’s jij de komende 2 uur gaat aanpakken om dichterbij je gedroomde succes te komen. Van 9.45 uur tot 11.45 uur ga je vol focus zelf aan de slag met wat belangrijk is voor jou. We sluiten gezamenlijk af.

Sparren, meelezen en meekijken
Teksten voor je site, berichten voor socials, marketingmails, video’s, een weggever, een folder…voor je marketing en zichtbaarheid heb je sowieso te creëren. Ik denk, lees en kijk mee met de dingen die je maakt en geef je advies over hoe je je uitingen nóg beter kan laten aansluiten op wat je klanten van je nodig hebben om ‘Ja!’ te zeggen.

Formats en structuren
Voor houvast en heldere marketing deel ik formats met je voor krachtige HeartCore marketing:

 • Website-opbouw qua structuur en tekst
 • Jouw marketingboodschap
 • Een krachtige pitch
 • Ideeën voor consistente zichtbaarheid met jouw stroom mee
 • Marketingstrategie en -plan maken
 • Schrijftips voor lekkere teksten

Persoonlijk contact
Je hebt altijd persoonlijk contact met mij. Loop je vast, dan kun je appen. Dan kijken we samen snel hoe jij weer back on track komt.

Wat kan ik allemaal bereiken tijdens HeartCore Business?

in HeartCore Business werk je aan jezelf én aan de marketing van je bedrijf.

Alles in het traject is diepgaand én praktisch. Als voorbeeld: Krijg je hartkloppingen wanneer je iets op LinkedIn plaatst? Dan onderzoeken we je angst en leer je hoe jij je krachtiger voelt. Weet je niet hoe LinkedIn werkt en op welke knoppen je moet klikken? Dan leer je dat. 

Ik reik je kennis, stramienen en strategieën aan om jezelf en je bedrijf helemaal om te buigen naar jouw HeartCore versie. Hoe snel jij implementeert hangt af van jouw proces. Gemiddeld genomen draait je HeartCore Business na 6 maanden:

 • Je bent de HeartCore versie van jezelf en creëert en onderneemt van hieruit
 • Je aanbod is helder
 • Je weet voor wie je er bent, jouw leukste klanten
 • Je weet welke prijzen horen bij jouw aanbod
 • Je voelt je sterk in je verhaal/pitch/boodschap
 • Je maakt jezelf online zichtbaar op social media kanalen die jij fijn vindt
 • Je maakt jezelf offline zichtbaar zoals het jou past
 • Je nieuwe verhaal en aanbod staan op je website
 • Je hebt een langetermijnstrategie om nieuwe klanten aan te trekken
Er gebeurt iets waardoor ik niet 6 maanden aaneengesloten kan deelnemen. Wat nu?

Soms loop het leven anders dan je had gedacht en zijn er andere dingen die meer aandacht van je nodig hebben dan de groei van je bedrijf. Denk aan ernstige ziekte of overlijden van een naaste. We kijken samen welke oplossing dan het beste past. Altijd in overleg en openheid en vanuit het vertrouwen dat we allebei het beste voor elkaar willen. Dan komen we er altijd uit.

Weet je vooraf al dat 6 aaneengesloten maanden niet lukt, laat het weten. Dan zoeken we samen naar een oplossing.