Resultaten

Als je met mij samenwerkt groei je innerlijk, als mens en ondernemer, en zorgen we dat jouw bedrijf weer naadloos aansluit op jouw nieuwe level.

Nieuw verhaal ontdekken

Bettine voelde dat het tijd was voor een nieuwe naam voor haar bedrijf. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe website. Ze was gegroeid. In een traject van 3 1-op-1 sessies gingen we op zoek naar haar nieuwe verhaal. Ik zette dit om in websitetekst waar haar klanten zich in herkennen én die helemaal past bij Bettine. De nieuwe teksten heeft zij zelf verwerkt in haar website.

Hier vind je de website van haar praktijk voor orthomoleculaire voeding en vitaliteit: www.bettinevanderheijden.nl

'Ik doe ertoe'

Naaien is de grote passie van Agnes. Zij klopte aan met de vraag: ‘Ik heb een webshop gemaakt maar er kijkt niemand op. Waar ligt het aan?’ Het bleek dat Agnes bijna niets deelde over haar werk en haar passie. Niet op socials én niet in het echte leven. Alleen een site hebben zorgt nog niet voor klanten.
Vooral een flinke boost in het zelfvertrouwen van Agnes heeft bijgedragen aan de groei die zij doormaakt. Ze voelt ‘ik doe ertoe’ en gaat ze vol vuur in de actiestand.

Meer over Agnes en haar passie: www.agnescreaties.nl

Alles op jouw manier

Annie werkte in de zorg. Al jaren hoorde ze dat fluisterstemmetje in zichzelf dat ze eigenlijk graag wilde coachen. De sprong wagen durfde ze nog niet. Totdat ze besloot voor zichzelf te kiezen en de opleiding startte.
Het diploma was op zak. Maar nu? Hoe bouw je je bedrijf? Welk verhaal vertel je naar buiten en hoe kom je aan nieuwe klanten? Het was chaos in haar hoofd. In het 1-op-1 traject hebben we stap voor stap haar bedrijf gebouwd, de inhoud van haar website gemaakt en ontdekt hoe zij het liefst in contact wil komen met geïnteresseerden. Kort na de lancering van haar nieuwe bedrijf kreeg ik dit appje 😍

Een kijkje nemen op de website van Annie: www.avandicoaching.nl

Je eigen waarde zien

Als je doet wat van nature in je zit, werk je vanuit ’the light way’. Het voelt licht, het is leuk, makkelijk en het kost je weinig moeite. Daardoor denk je dat je werk niet veel voorstelt en niet veel waard is. Terwijl het tegendeel juist waar is. Majanka’s bedrijf naderde een verjaardag en ze wilde ermee uitpakken op social media. Maar ze voelde een drempel. In een sessie ontdekte ze waardoor dat kwam, kon ze er op een andere manier naar kijken en plaatste ze het bericht vol trots!  

Meer weten over Majanka’s bedrijf: www.binnenhuysontwerp.nl

Meer resultaten

Recensies van mijn klanten staan op Google.

Jij kan het ook

Vol vertrouwen zichtbaar maken wie je bent en wat je doet, zodat je alleen leuke klanten aantrekt.