Transformatie Traject

Jouw groei, jouw transformatie doorvertalen naar een bedrijf en klanten die weer passen bij jouw nieuwe 'ik'

Ondernemen is een continu groeiproces. Je leert, ontdekt en groeit. Een reis in (persoonlijke) ontwikkeling, die steeds weer zorgt voor verandering. Jouw transformatie Een transformatie in jou én in je bedrijf.

Wanneer je al een aantal jaren lekker aan het ondernemen bent, kan je bedrijf een kant op gegroeid zijn die je niet meer past. 

Hoe dan ook, je wilt laten zien wie je bent en wat je doet, vanuit waar je nu staat. Vanuit jouw maximale potentie. Zodat je nieuwe leuke klanten aantrekt.

Alles eruit halen wat erin zit

In het Transformatie Traject gaan we samen op zoek naar jouw diepste kern. Die inzichten geven we de juiste plek in jouw bedrijf en vertalen we door naar de buitenkant. In tekst, boodschap, aanbod, website, berichten voor sociale media, een krachtige pitch, …

We gaan aan de slag met wat jij nodig hebt om Alleen Leuke Klanten aan te trekken.

Wat heb jij nodig?

Zo hielp ik andere ondernemers: 

Een startende ondernemer om de basis van haar bedrijf stevig neer te zetten: haar expertise, haar natuurtalent, haar persoonlijk verhaal (waarom doe je wat je doet?), haar leukste klanten, haar aanbod en prijzen. Aan het eind van het traject had zij haar boodschap, aanbod en de structuur en teksten voor haar website helemaal klaar en kon zij vol vertrouwen van start!

Een ervaren onderneemster die haar bedrijf wil bijschaven: Haar bedrijfsnaam, website en aanbod klopte niet meer bij hoe zij was gegroeid. In het traject ontdekte ze waar ze nu staat en hoe zij dat aan de buitenkant kan laten zien. Zodat zij weer klanten aantrekt die helemaal passen bij wie ze nu is!

Een onderneemster in een business switch: van kapster/styliste naar business coach. Dat vergt innerlijk werk. Zij kende zichzelf nog niet als coach, terwijl zij tijdens het knippen altijd al coachende gesprekken voerde. Aan het eind van het traject was haar zelfvertrouwen gegroeid, haar doelgroep en aanbod scherp. De teksten voor haar nieuwe website zijn klaar, zodat leuke klanten ook ‘Ja!’ zeggen tegen haar als coach.

Waarmee kan ik jou helpen?

Jezelf vergelijken met iemand anders heeft totaal geen zin. Jij bent jij, en doet de dingen op jouw manier. Dan ben jij op je best. Dat geldt ook voor je marketing. Wanneer jouw bedrijf klopt bij wie jij bent, ben je een magneet voor leuke klanten en voel je de energie stromen! 

Dit houdt je tegen

Kijk het aan. Pak het aan.
Jij bent veel te waardevol om jezelf klein te houden.

Let's go. Op naar leuke klanten!

In het Transformatie Traject gaan we ons samen helemaal richten op jouw bedrijf. En op jou.
Om jouw maximale potentieel te laten stralen in jouw bedrijf.

Transformatie Traject

6 maanden
  • Jou en je bedrijf transformeren naar jouw grootste kracht
  • Alles dat in jou zit, verwerken in je bedrijf
  • Nieuwe klanten aantrekken zoals het jou past
  • Naar boven halen, maken, leren, doen...net wat jij nodig hebt
  • 2x per maand 1:1 sessie
  • 1x per maand een ochtend Marketing Me Time
  • Tussendoor vragen stellen en sparren als je vastloopt
  • Wat je al die tijd al voelde in jezelf, eruit halen en benutten

Hoe anderen het ervaren

Ik kan eerlijk zeggen dat mijn beslissing om het Transformatie Traject bij Claudia te volgen een keerpunt is geweest in mijn ondernemersreis. Mijn bedrijf groeit nu sneller dan ik had durven hopen.
Aarti Sewnarain
Magie van Energie
Claudia's Transformatie Traject was absoluut de juiste beslissing! Haar inspirerende energie heeft niet alleen mijn bedrijf doen groeien, maar ook mijn persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd.

Vind de manier die bij je past en ga vol vuur!